Super, ihr habt den Hinweis zur Öffnung des Ausgangs gefunden:

██████╗
██╔═══██╗
██║   ██║
╚██████╔╝
 ╚═════╝

Dies ist der Hinweis damit ihr das Lösungswort-Anagram, also die drei Blöcke, übersetzen und korrekt anordnen könnt! Googelt einfach den folgenden Begriff: "l337 sp34k", um zu verstehen was die  Textzeichen bedeuten. Wenn ihr die Blöcke aus den drei Kompetenz-Checks richtig angeordnet habt, habt ihr das Lösungswort für den Ausgang aus dem Escape-Room! Ihr braucht das Lösungswort nicht zu übersetzen sondern sollte es in der l337sp34k Variante eingeben.

_ ____ ____  _              ____  _  _   _
 | |___ \___ \| |            |___ \| || | | |
 | | __) |__) | |_   ___ _ __  __) | || |_| | __
 | ||__ <|__ <| __| / __| '_ \|__ <|__   _| |/ /
 | |___) |__) | |_  \__ \ |_) |__) |  | | |   <
 |_|____/____/ \__| |___/ .__/____/   |_| |_|\_\
                        |_|

Explorations in English Language Learning

• This event has passed.

Weekly Write-In Ü35 [DIGITAL]

Thursday, July 30 @ 10:00 - 12:00

Aiming to writing this paper under less time pressure? Looking for a quiet space for writing? Seeking motivation and strategies for writing? The weekly write-in offers anyone who needs it a quiet, concentrated atmosphere in which to work on any writing project. Lecturers from the Schreibzentrum and the foreign-language courses of the Universitätskolleg provide methodological support in German, French and English as you get started on your research, organize your thoughts, and polish your language. Bring any and all materials you need and enjoy a sense of efficiency and progress on your paper!